Berggreensgade 19, 2100
København Ø, DK
29 73 25 00
info@kisscsr.dk
Cvr. nr.: 38576856
Persondata og cookiepolitik

Persondataforordningen handler udover paragraffer og processer først og fremmest om adfærd og respekt. Persondata har stor værdi, men rummer også stor sårbarhed. Brug af kissCSR’s hjemmeside og services generelt, indebærer at du afgiver visse personlige oplysninger. Derfor har vi vedtaget nærværende privatlivsbeskyttelsespolitik, der informerer dig om, hvordan vi behandler dine data og endnu vigtigere, informerer dig om dine rettigheder.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

kissCSR er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Jan Damkjær er kontaktperson, og vedkommendes kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

kissCSR

Berggreensgade 19, 2100 København Ø.
Telefon: +45 23 79 25 00
Mail: info@kisscsr.dk

 

2. Hvilke data indsamles?
Vi anvender data om dig for at forbedre vores services, og sikre kvalitet i vores ydelser og i vores kontakt med dig.

 

2.1. Automatisk indsamlede data
Vores hjemmeside er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at tilbyde den bedste løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrømsdata og placering af cookies på din computer er eksempler herpå.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og eventuelt analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg

  • de sider der besøges

  • IP-adressen på den besøgende

  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),

  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

 

Vi anvender Wix som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. Her fungerer Wix som ”databehandler” af de data, som vi er ansvarlige for. Sådanne data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

 

Du kan se mere om Wix’ fortrolighedspolitik her: https://www.wix.com/about/privacy

 

2.2. Oplysninger du selv afgiver
Udover de oplysninger der opsamles automatisk, behandler vi også data, som vores brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Navn, firmaadresse og firmakontaktoplysninger afgivet i forbindelse med oprettelse som kunde eller leverandør hos os.

  • Oplysninger sendt på e-mail.

 

3. Anvendelse og opbevaring af indsamlede data


3.1. Formål med indsamling
Eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.

  • Optimering af vores hjemmeside.

  • Oprettelse som kunde og leverandør.

 

3.2. Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan oplyses følgende om opbevaringsperioder:

  • For så vidt angår oplysninger om vores kunder, beholder vi som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data, indtil 3 år efter kundeforholdets ophør.

  • Oplysninger om konkrete opgaver slettes som udgangspunkt 3 år efter opgavens udførelse.

 

3.3. Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.

Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

 

4. Cookies
www.kisscsr.dk bruger vi cookies. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også information om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den og tilpasse den til dine behov og interesser.

Cookies på siden bruges primært til netop trafikmåling og til optimering af sidens indhold.

 

4.1. Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.

 

4.2. Slet eller slå cookies fra i browseren
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

  • Internet Explorer

  • Mozilla Firefox

  • Google Chrome

  • Opera 

  • Safari 

  • iPhone, iPad og andet fra Apple 

  • Telefoner med styresystemet Android 

  • Telefoner med Windows 7  

 

5. Sikkerhed
Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

 

6. Dine rettigheder
 

6.1. Generelt

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi om det er muligt, og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.

 

6.2. Du har ret til at få adgang til dine persondata
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst under punkt 1.

 

6.3. Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under punkt 1, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

6.4. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst under punkt 1 til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

 

6.5. Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret
Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til data-portabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

 

6.6. Du har ret til at klage til Datatilsynet
kissCSR (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med kissCSR, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00 Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk